Самоличността на жертвите, чиито трупове бяха намерени в апартамент в

...
Самоличността на жертвите, чиито трупове бяха намерени в апартамент в
Коментари Харесай

Ясно е кои са жертвите от тройното убийство във Варна

Самоличността на жертвите, чиито трупове бяха открити в апартамент в центъра на Варна, е открита. Това стана ясно по време на брифинг от прокуратурата, на който бяха дадени малко повече детайлности към жестокото закононарушение, което потресе морската столица.

Сигналът за стрелбата е получен в 10:15 часа. Става въпрос за двама български жители: мъж с букви Д. Г., на 40 години, жена с букви Д. Т., на 23 години и 41-годишен шведски гражданин с букви Н.Л.

От жилището са конфискувани са огнестрелни оръжия – бойни и газови, преправени на бойни, и голям брой муниции. Автомат и три револвера са открити, единият е военен, със заличени номера, прецизираха проверяващите. Разпитват се очевидци.

Българският жител е от Варна, той е престъпно проявен за безчинство, през 2004 година По случая са назначени три експертизи. Жертвите са били в другарски връзки. Наемателят е български жител.

Аутопсията ще бъде осъществена на следващия ден. Тя ще даде отговор с какъв брой изстрела са убити жертвите.

"Не можем да кажем дали причинителят е външен човек или е напуснал жилището. Нека излязат експертизите. Все още не сме разговаряли със притежателите на жилището. То е отдадено чартърен. Следствените дейности не престават ", обявиха от прокуратурата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР