Самолетите стават все по-достъпен и предпочитан начин за транспорт сред

...
Самолетите стават все по-достъпен и предпочитан начин за транспорт сред
Коментари Харесай

Стюардеса разкри пикантни подробности за се*са по време на полет

Самолетите стават все по-достъпен и желан метод за превоз измежду хората. Да, по-скъпо е, само че в това време от ден на ден компании оферират икономични билети, а също така това пътешестване ни икономисва доста време. Всеки от нас се е чудил за секса по време на полет, а през днешния ден ви представяме описа на една стюардеса, която разкрива пикантни детайлности за него.

Стюардеса, представена в английските медии, разкрива, че напоследък пасажерите не се тормозят да вършат секс пред очите на останалите и се сблъсква с сходни случаи все по-често. По думите й те даже не употребяват тоалетната, с цел да се уединят, предават от pochivka.blitz.bg.

„ Прави ми усещане, че от ден на ден хора намират за напълно обикновено да го вършат пред останалите хора, само че най-странното е, че и на тези към тях не им прави усещане “, твърди Рита Пул. „ Имахме случай, в който млада двойка просто се покри с одеsлото и стартира да се движи напред – обратно. Чуваха се даже стонове, на метри от тях имаше деца “, спомня си стюардесата.

„ Случвало се е да се затварят пасажери в тоалетните, само че не доста постоянно. Например скоро две симпатични девойки влязоха вътре и беше ясно какво вършат там. Всичко зависи от благосклонностите. Ако двойката ми хареса, не се въвличам – дано да вършат, каквото са решили. Но, в случай че не ми вдъхват доверие – се въвличам.

Имаме и ключове за тоалетните, тъй че може да ги отворим във всеки един миг, в случай че предусетим заплаха “, споделя тя. „ Когато се стигне до там, че сексът е прекомерно гръмък или очевиден за близките, отиваме до двойката, започваме да светим с фенерче или да кашляме, с цел да ги прекъснем “, разкрива част от триковете Рита Пул.

Тя отбелязва, че дейностите на сходни пасажери на борда на самолета опонират на разпоредбите за безопастност, само че пък не са противозаконни. „ Но пък за нелегално се счита, когато някой не извърши напътствията на стюардесите. Затова и, в случай че стюардесата ви помоли да престанете да вършиме секс, би трябвало да го извършите “, прибавя тя.

През май австралийският ефирен водещ Дарън Макмалън направи серия от изявления в инстаграм, на които се виждаше по какъв начин мъж и жена, седящи пред него, вършат секс. Това станало на борда самолетната компания Jetstar. По думите на Макмалън първоначално дейностите на двамата били незабележими, само че след това креслото им почнало да се тресе.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР