Самолетите Boeing 737 Max 9 отново ще превозват пътници в

...
Самолетите Boeing 737 Max 9 отново ще превозват пътници в
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете, ако ще летите с Boeing Max 9

Самолетите Boeing 737 Max 9 още веднъж ще транспортират пасажери в Съединените щати от този уикенд, за първи път, откогато бяха спрени от придвижване след панелът избухна в профил на един от самолетите.

Alaska Airlines възнамерява да възобнови полетите със своите Max 9s в петък, а United се стреми да последва образеца в неделя. Това са единствените две американски самолетни компании, които експлоатират този съответен модел на Boeing 737.

След като видят видеозапис на страховития полет на аероплан със зееща дупка в профил, пасажерите може с съображение да задават въпроси за сигурността.

Федералната авиационна администрация разказа в детайли процеса, който самолетните компании би трябвало да следват, с цел да ревизират — и в случай че е належащо, да поправят — панелите, наречени тапи на вратите, една от които се е разхлабила на полет 1282 на Alaska Airlines на 5 януари. Тапите се употребяват за запечатайте дупки, оставени за спомагателни порти на Max 9, когато извънредно огромен брой места изисква повече изходи от съо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР