Самолети цистерни на ВВС на САЩ ще зареждат с гориво

...
Самолети цистерни на ВВС на САЩ ще зареждат с гориво
Коментари Харесай

Израелските ВВС ще симулират удар срещу Иран

Самолети цистерни на Военновъздушни сили на Съединени американски щати ще зареждат с гориво бойни самолети на израелските Военновъздушни сили по време на огромно обучение през идващите седмици, което ще симулира израелски удар против Иран, заяви в. „ Джерусалем пост “.

Израелското обучение – наречено „ Огнени колесници “ – ще симулира поразяване на цели надалеч от границите на Израел с огромен брой самолети. Това ще бъде най-голямото военно обучение в историята на Израел, добавя Българска телеграфна агенция.

Безпрецедентно по обсег, учението ще разреши на армията да поддържа високо равнище на подготвеност в непрекъснато изменящ се район, споделиха от командването. То има за цел да усъвършенства качествата на военните в интензивна, многофронтова и продължителна война по всички граници на Израел.

По време на учението израелските Военновъздушни сили ще отработват поразяване на далечни цели, до момента в който сухопътните войски „ се борят “ на няколко фронта по границите на страната.

" Канал 13 " разкри през вчерашния ден вечерта, че американските самолети цистерни за зареждане с гориво ще отработят презареждане във въздуха на израелските изтребители по време на симулацията на офанзива против Иран. От израелските Военновъздушни сили не са дали отговор на настояването за коментар от медиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР