Самолетът на RAF, използван за превоз на Кралското семейство, нямаше

...
Самолетът на RAF, използван за превоз на Кралското семейство, нямаше
Коментари Харесай

VIP самолет, използван от Кралското семейство, беше беззащитен срещу руска атака с „блокиран сигнал“

Самолетът на RAF, употребен за транспорт на Кралското семейство, нямаше отбрана за електронна война в явно изпитание да понижи разноските.

Сигналът на самолета с министъра на защитата Грант Шапс на борда беше блокиран от съветски хакери при посещаване в Полша.

За уплахата - при която GPS и интернет връзката на самолета бяха блокирани за към 30 минути - бяха упрекнати силите на Владимир Путин. Министърът на кабинета беше в покрайнините на Калининград, когато в сряда беше нападнат Dassault Falcon 900 на RAF.

Източник сподели, че това е " извънредно безконтролно " деяние на съветския режим, до момента в който различен го дефинира като " методът на Кремъл да подтикне Обединеното кралство ". На господин Шапс, който беше с екипа си и определена група публицисти, беше казано, че сигурността на самолета не е застрашена.

Сега стана ясно, че самолетът не е имал боен GPS или ограничения за справяне с ракетен удар, макар че е летял покрай съветската територия Калининград, която е център за кибервойн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР