Самолетът на отбора на Борусия (Дортмунд) се размина на косъм

...
Самолетът на отбора на Борусия (Дортмунд) се размина на косъм
Коментари Харесай

Самолетът на Борусия на косъм от катастрофа

Самолетът на тима на Борусия (Дортмунд) се размина на косъм с злополука на летището в Мадрид при идването за идния мач с локалния Атлетико в Шампионската лига, осведоми Bild. Секунди след кацането в испанската столица водачът бил заставен незабавно да издигне самолета назад в небето, защото различен аероплан се забавил с изтеглянето си от пистата и имало възможност да се стигне до тежък случай.

За наслада няма потърпевши, само че всички в самолета са претърпели потрес. Отборът е изкарал още към половин час във въздуха, преди по-късно да се приземи обикновено. След като ситуацията в самолета се възстановява водачът е съобщил по уредбата: " Извиняваме се доста. Случи се по този начин, че различен аероплан не можа да се махне на време от пистата и трябваше да още веднъж да се вдигнем във въздуха. Но, очевидно е за положително ". Тези думи успокоиха играчите и даже провокираха усмивки в някои от тях.

" Имали сме и по-ужасяващи полети, само че и това не беше прелестно ", разяснява спортният шеф на Борусия Михаел Цорк.

Всичко това се случва 573 дни след бомбардировките по рейса на Борусия преди четвъртфинала против Монако през сезон 2016-2017.

Борусия Дортмунд ще играе довечера на ст. " Ванда Метрополитано " от 22,00 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР