Самолетът Ил-76 на руските Въздушно-космически сили достави бронирани автомобили „Тайфун-У”

...
Самолетът Ил-76 на руските Въздушно-космически сили достави бронирани автомобили „Тайфун-У”
Коментари Харесай

Русия достави полицейски бронирани автомобили в Сирия

Самолетът Ил-76 на съветските Въздушно-космически сили достави бронирани коли „ Тайфун-У” и „ Тигър” в авиобаза „ Хмеймим” за съветската военна полиция, която ще извършва специфични задания наоколо до сирийско-турската граница.

„ Оборудването ще направи 30-километров марш на север от страната, където съветските военни полицейски елементи ще улеснят изтеглянето на кюрдските сили и техните оръжия на 30 километра от границата “, съобщи съветското министерство на защитата.

След привършване на интервенцията съветската полиция ще стартира взаимни патрули с турските военни в избраните региони в сходство с меморандума, подписан от Турция и Русия в Сочи на 22 октомври, написа "Поглед инфо ".

Бронираните коли са доставени от военните летища в региона на Ростовски и Краснодарски край. Машините са предопределени за транспорт на военнослужещи, те са оборудвани с бордова система за информация и надзор и климатизация, разнообразни оръжия могат да бъдат сложени и на “Тайфуните”, и “Тигрите”.

Руската военна полиция към този момент подсигурява сигурността на популацията и върховенството на закона в граничните региони и регионите на наблюдаване. За задачата в Сирия са изпратени най-добре подготвените бойци, които имат опит в сходни интервенции и минали в допълнение образование в Центъра за военна полиция във Владикавказ.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР