Самолетът Ан-26, който е изпълнявал технически полет, се е разбил

...
Самолетът Ан-26, който е изпълнявал технически полет, се е разбил
Коментари Харесай

Самолет Ан-26 се е разбил в Запорожка област в Украйна

Самолетът Ан-26, който е изпълнявал механически полет, се е разрушил в петък в Запорожка област. В резултат на случая има потърпевши, оповестиха от пресслужбата на регионалната администрация в петък, предава ТАСС.

„ Тази заран аероплан Ан-26 се разруши във Волнянски регион на Запорожка област. Самолетът изпълняваше механически полет “, се споделя в известието, оповестено на страницата на регионалната администрация в Запорожие във Facebook (забранено в Руската федерация; благосъстоятелност на корпорацията Meta, която е приета за екстремистка в Руската федерация).

" Към момента се знае за един умрял и двама ранени. Изясняват се броят на екипажа и аргументите за рухването. По предварителна и към момента непотвърдена информация самолетът се е блъснал в електрически дирек, при което моторът се е блъснал. възпламени “, оповестяват от пресслужбата.

Уточнява се, че самолетът се е разрушил в 09:00 часа (съвпада с московско време) край село Михайловка. По предварителна информация самолетът, изпълняващ техническия полет, е бил на Украйна. На място работят експерти от Държавната работа по изключителни обстановки и съответните органи, оповестиха от регионалната администрация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР