Самолет Су-34 се разби във Воронежка област. Това съобщиха от

...
Самолет Су-34 се разби във Воронежка област. Това съобщиха от
Коментари Харесай

Изтребител Су-34 се разби във Воронежка област

Самолет Су-34 се разруши във Воронежка област. Това оповестиха от съветското министерство на защитата, представени от ТАСС. Воронежка област е прилежаща на Украйна.

" На 20 септември 2023 година във Воронежка област към 10:00 часа локално време (съвпада с българското) самолет Су-34 се разруши по време на планов подготвителен полет. Екипажът на самолета, състоящ се от двама души, катапултира и се изтегля на летището на домуване. Няма опасност за тяхното здраве ", споделиха от съветското министерство на защитата.

Самолетът се е разрушил надалеч от обитаемоте места. На земята няма потърпевши и опустошения. Полетът е осъществен без муниции. Причината за случая може да е техническа нередовност, допълват от ведомството.

Су-34 (по класификацията на НАТО - Fullback) е двуместен фронтови бомбардировач за всевъзможни метеорологични условия. Той е предопределен за нанасяне на ракетни и бомбени удари по наземни цели и поразяване на въздушни цели на съперника. Тези самолети се употребяват интензивно, в това число от съветските военновъздушни сили на Северния боен окръг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР