Самолет с 300 военни по маршрута САЩ - Полша направи

...
Самолет с 300 военни по маршрута САЩ - Полша направи
Коментари Харесай

Самолет с 300 американски войници на път за Полша кацна аварийно в Чикаго

Самолет с 300 военни по маршрута Съединени американски щати - Полша направи спешно кацане на интернационалното летище " О`Хеър " в Чикаго през вчерашния ден. Войниците са част от бойна група на 2nd Armored Brigade и са пътували от Форт Райли, Канзас, за Полша, с цел да подсилят контингента на НАТО.

Пътническият аероплан на компанията Atlas Air, която работи по контракт с американската войска, изхвърчал от Топека, Канзас, към Полша е изискал спешно приземяване след сигнал за проблем в товарното поделение на самолета.

Според информация на противопожарната защита в Чикаго, на борда е имало повече от 300 военни. При приземяването не е имало проблем и няма потърпевши или ранени.

Властите незабавно са почнали съществена инспекция на самолета. Военните са се качили на очакващи рейсове в изискванията на солидно наличие както на полицията, по този начин и на противопожарните органи.

В документално изказване от компания Atlas Air, се споделя, че след идването управляващите са претърсили самолета и са открили, че е безвредно той да бъде изоставен. Техен екип проверява повода за случая и ще работи за безвредното връщане на самолета в придвижване. Няма данни за потърпевши.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР