Самолет, превозващ 10 американски граждани и двама местни членове на

...
Самолет, превозващ 10 американски граждани и двама местни членове на
Коментари Харесай

10 американци и двама местни загинали след катастрофа на самолет в Коста Рика

Самолет, пренасящ 10 американски жители и двама локални членове на екипажа, се е разрушил в гориста околност, при което всички хора на борда са починали , оповестиха от държавното управление на Коста Рика, представени от " Асошиейтед прес ".

От Министерството на публичната сигурност разгласиха фотоси и видео от мястото на злополуката, показващи горящите парчета на самолета в Гуанакасте, в северозападната част на Коста Рика.

New York Jewish Family of Five Among 12 Killed in Costa Rica Plane Crash https://t.co/Pn1Ox33mMn pic.twitter.com/QExcjav1j7
— Haaretz.com (@haaretzcom) January 1, 2018

Властите оповестиха в неделя вечерта тамошно време, че към този момент разполагат единствено със лист на пасажерите, възложен от самолетната компания и чакат публично удостоверение на самоличността им.

Еврейско семейство, живеещо в предградията на Ню Йорк, съобщи, че петима от починалите американци са били техни родственици , които са били на отмора в Коста Рика. Те са ги разпознали като Брус и Ирийн Стайнберг и техните синове Матю, Уилям и Зекъри.

" В цялостен потрес сме, не можем да повярваме ", написа сестрата на Брус Стайнберг в профила си във " Facebook ".

Директорът на гражданската авиация на Коста Рика посочи, че самолетът е пътувал към столицата Сан Хосе, когато се е разрушил.

Причината за нещастието се проверява.

Пилотът е бил доста умел . Бившият президент на Коста Рика Лаура Чинчила разгласи в " Туитър ", че водачът ѝ е братовчед.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР