Самолет на United Airlines е бил върнат до международното летище

...
Самолет на United Airlines е бил върнат до международното летище
Коментари Харесай

Пътник направи нелепа глупост, върнаха самолет след 3 часа полет ВИДЕО

Самолет на United Airlines е бил върнат до интернационалното летище Newark Liberty след часове в полет до Израел поради пасажер, който е седнал на седалката на екипажа, до момента в който е чакал да употребява тоалетната. 

Полет 90 на компанията до Тел Авив е бил на три часа от път от летището в Ню Джърси в неделя, когато непокорният пасажер се забъркал в скандал със стюардеса.

А други пасажери на полета съгласно известията са разбрали, че се връщат в Съединени американски щати единствено от картите на полета на екраните си.

„ Членовете на екипажа му споделиха, че в случай че не се върне на мястото си, самолетът ще бъде върнат назад в Ню Йорк “, разкрива пасажер на име Шоломит пред израелското издание Ynet. Очевидецът прибавя, че проблематичния пасажер не наподобява да е представлявал опасност.

Говорител на United Airlines уточни, че полетът се е върнал в Нюарк заради държанието на „ избухлив пасажер “. 

„ Полет 90 на United, пътуващ от Нюарк до Тел Авив, се завърна в Нюарк малко след политане заради избухлив пасажер. Органите на реда посрещнаха самолета и извадиха пасажера. “, споделиха от самолетната компания пред The ​​Independent. Авиокомпанията добави, че по-късно всички останали пасажери бяха свалени от полета, който е бил пренасрочен.

My last 24 hrs:
Trying to make it to Tel Aviv. First flight from DC cancelled due to weather. No worries. Took 3hr train to Newark. Flight delayed 2.5hrs due to weather. 4hrs into flight, unruly passenger requires return to Newark.
— Jeff Hunt (@jeffhunt)

Пътникът Джеф Хънт споделя видео на пасажера, който явно е отхвърлен от полета и му благодари " иронично ".

По думите му сваления не спирал да се оправдава пред разочарованите пасажери часове наред след случая.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР