Самолет на United Airlines беше принуден да се обърне и

...
Самолет на United Airlines беше принуден да се обърне и
Коментари Харесай

Пътниците на American Airlines помислиха, че „бомбата е избухнала“ и се страхуваха за живота си, тъй като пламъците изстреляха от двигателя

Самолет на United Airlines беше заставен да се обърне и да кацне спешно малко след излитането, откакто един от моторите му се възпламени, с един пасажер, който сподели, че " прозвуча като бомба ".

Пътници на борда на полет от Хюстън до Форт Майерс, Тексас, бяха оставени да се опасяват за живота си, когато блестящо оранжеви пламъци изригнаха от един от моторите. Полет 1118 на United излетя от междуконтиненталното летище " Джордж Буш " в 18:40, само че се обърна единствено 12 минути по-късно.

В фрагменти от ужасяващия миг екипажът на борда на Boeing 737 може да се чуе да споделя на 167-те пасажери: " Хей, дами и господа, осъзнахме, че нещо се е случило извън. " FlightAware демонстрира, че самолетът е кацнал назад на летище Буш в 19:13, единствено 33 минути след политане.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Дейвид Грунингер е бил на свързващия полет за у дома във Флорида с 15 на негови другари след посещаване на женитба в Мексико. Той сподели пред KTRK-TV: „ Спомням си, че имаше единствено една ярка, мигаща светл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР