Самолет на Swiss International Airlines излетя за Билбао, Испания, без

...
Самолет на Swiss International Airlines излетя за Билбао, Испания, без
Коментари Харесай

Самолет със 111 пътници кацна с нула куфара

Самолет на Swiss International Airlines излетя за Билбао, Испания, без багаж на борда, заяви Business Insider.

Говорител на самолетната компания сподели, че дефицитът на наземен личен състав е повода чантите да бъдат оставени в Цюрих. Пътниците чaкат на лентата за багаж два часа, преди да им кажат, че нещата им не са в самолета. Самолетът дойде на местоназначението си без нито една записана чанта на борда.

Според осведомени полетът е изхвърчал без куфарите на своите 111 пасажери, защото самолетът е трябвало да лети назад с други пасажери от Билбао до летище Цюрих незабавно откакто първите слязат.

„ Ние надълбоко разбираме разочарованието и гнева на пасажерите, изключително тъй като доста от тях пътуват за отмора “, споделят от компанията.

Според няколко пасажери, водачът, ръководещ полета, се е извинил за забавеното политане, само че не е споменавал, че са оставили багажа им в Цюрих, заяви Blick. Пътниците споделят още, че личният състав на испанската самолетна компания Iberia ги е уведомил, че самолетът е дошъл в Билбао без чантите им.

Всичките чанти на пасажерите са били превозени със аероплан до Билбао в понеделник вечерта.

Това не е първият път, когато аероплан излетява без чантите на пасажерите си. През юли два полета на Scoot излетяха от Атина, Гърция, до Сингапур без багаж заради лятната гореща вълна, която можеше да повлияе на работата на моторите на самолета.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР