Самолет на етиопската авиокомпания Етиопиън еърлайнс се е разбил на

...
Самолет на етиопската авиокомпания Етиопиън еърлайнс се е разбил на
Коментари Харесай

Кошмарът с Етиопиън еърлайнс: Няма данни, че всички на борда са загинали

Самолет на етиопската самолетна компания Етиопиън еърлайнс се е разрушил на път от Адис Абеба за кенийската столица Найроби, предадоха международните организации.

Говорител на самолетната компания сподели, че в самолета е имало 149 пътници и 8 души екипаж. От канцеларията на премиера на Етиопия прецизираха, че става дума за аероплан Боинг 737-800 МАХ. В известието на канцеларията се показват най-дълбоки съболезнования на фамилиите, изгубили своите близки в злополуката, съобщи Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Засега обаче не е доказано, че всички на борда на самолета са починали. Машината, изпълнявала полет Едноличен търговец 302, е паднала покрай град Бишофлу, на към 50-60 километра югоизточно от Адис Абеба, се споделя в изказване на самолетната компания. Самолетът е изхвърчал от интернационалното летище Боле в Адис Абеба в 8,38 ч. локално време (5,38 ч. по Гринуич). Потвърдено е, че самолетът се е разрушил в 8,44 ч. локално време. В ход е издирвателно-спасителна интервенция. Причините за злополуката към този момент остават незнайни.

Етиопската самолетна компания Етиопиън еърлайнс се назовава най-големия транспортьор в Африка и има упоритости да се трансформира и в компанията, която отваря вратите на континента за пасажери от други континенти. Катастрофата стана в миг, в който реформисткият министър председател на Етиопия Абий Ахмед дава обещание да отвори авиационния бранш и други браншове за непознати вложения и да трансформира стопанската система на страната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР