Самолет на авиокомпания "Емирейтс, пристигнал от Дубай, бе задържан под

...
Самолет на авиокомпания "Емирейтс, пристигнал от Дубай, бе задържан под
Коментари Харесай

Самолет от Дубай е под карантина на летище Кенеди в Ню Йорк заради болни пътници

Самолет на самолетна компания "Емирейтс, дошъл от Дубай, бе арестуван под карантина на нюйоркското летище "Джон Ф. Кенеди ", откакто пасажери се разболели по време на полета. Това оповестиха от самолетната компания и нюйоркски медии, представени от международните организации и Българска телеграфна агенция.

Двупалубният "Еърбъс А388 " с към 500 пасажери се е приземил малко след 9,00 ч. локално време, сподели говорителка на "Емирейтс ". По думите й броят на заболелите е 10, до момента в който нюйоркски медии оповестиха преди този момент, че те са стотина. Като предохранителна мярка на борда са се качили екипи на американските здравни органи, с цел да окажат нужната здравна помощ.

Говорителката добави, че скоро на всички останали пасажери ще бъде позволено да изоставен самолета. Според тв канал WNBC специалисти от федералната работа за надзор и предварителна защита на болесттите са на място, само че от тях още няма изказване. Няма изказване от нюйоркското кметство, а от полицейското ръководство на мегаполиса написаха в "Туитър " единствено, че наблюдават "медицинската обстановка ".

Видеокадри от хеликоптер демонстрираха самолета на пистата, заобиколен от коли на службите за незабавна помощ и наземния летищен личен състав.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР