Самолет на авиокоманията British Airways е бил евакуиран на парижкото

...
Самолет на авиокоманията British Airways е бил евакуиран на парижкото
Коментари Харесай

Евакуираха британски самолет на летище в Париж, оказа се фалшива тревога

Самолет на авиокоманията " British Airways " е бил евакуиран на парижкото летище " Шарл де Гол " от съображения за сигурност. Впоследствие се оказа подправена паника .
 
По-рано полицията изтегля пасажерите от съображения за сигурност. Самолетът трябваше да излети за лондонското летище " Хийтроу ".

Трима мъже арестувани в Кьолн след изключително кацане на аероплан
 
Един от пасажерите съобщил на Асошиейтед прес, че в началото водачът споделил на пасажерите, че полетът ще се забави заради механически проблеми.
 
Час по късно на пасажерите било обявено, че самолетът би трябвало да бъде изместен в друга част на летището, след което машината била обкръжена от служители на реда и пожарникари . Тогава водачът им споделил, че имало директна опасност за сигурността , обвързвана с техния полет, разказал източникът.

Заради суеверна баба изтеглиха 150 пасажери от аероплан (СНИМКИ)
 
Говорител на френската жандармерия заяви, че служители на реда и пожарникари били изпратени на мястото на случая откакто било получено предизвестие за заплаха.

Полякът, приземил аероплан с мнима бомба, се връща в родината си
 
Самолетът бил евакуиран, всички пасажери и багажи били тествани, а машината била подробно претърсена, само че никакви закани не били открити , добавил представителят.
 
Властите заключили, че става дума за подправена паника.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР