Самолет на Aer Lingus е заснет да духа настрани, докато

...
Самолет на Aer Lingus е заснет да духа настрани, докато
Коментари Харесай

Бурята Катлийн: Ужасяващи кадри показват как самолет е отнесен настрани, докато се опитва да кацне

Самолет на Aer Lingus е сниман да духа встрани, до момента в който се пробва да кацне на летище Дъблин по време на бурята Катлийн.

Кадрите демонстрират по какъв начин самолетът се доближава към пистата по време на мощни ветрове през днешния ден, като милиони хора на Британските острови са наранени от бурята, която може да види пориви до 70 благи в час. Метеорологичната работа разгласи жълто метеорологично предизвестие за вятър от 8 сутринта до 22 часа в събота за елементи от Западна Англия и Северна Ирландия, защото през днешния ден идва единадесетата наречена стихия за годината.

Също по този начин се чакат мощни превалявания, защото водачите се приканват да заобикалят крайбрежните зони и по-високите направления за личната си сигурност. Националната метеорологична организация сподели, че ветровете могат да нанесат вреди на здания с плочки, сложени от покривите, причинявайки евентуални пострадвания. Това може също да аргументи спиране на зареждането, което също може да засегне мобилните телефони. Хората, живеещи близо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР