Самолет, излетял от град Сплит на брега на Адриатическо море,

...
Самолет, излетял от град Сплит на брега на Адриатическо море,
Коментари Харесай

Издирват изчезнал самолет в Хърватия

Самолет, изхвърчал от град Сплит на брега на Адриатическо море, е липсващ от радарите в неделя преди обед, до момента в който е пътувал към Германия.

Издирването на изчезналия в Хърватия аероплан " Чесна " е траяло и през нощта при неприятни метеорологични условия, оповестяват хърватските медии.

Министърът на вътрешните работи Давор Божинович не удостовери пред публицисти, че в самолета е имало четири души – водач швейцарец, двама немци и хърватин.

Не мога да потвърдя информацията. Факт е, че на терен са към стотина членове на Гражданска отбрана, Хърватската планинска избавителна работа, полиция. Метеорологичните условия са неприятни, сподели Божинович, представен от “Вeчерни лист ”.

Той добави, че издирването продължава и че не може да спекулира за аргументите за случая. Това, което всички знаем е, че тези дни времето не беше идеално за хвърчене, разяснява Божинович.

Шефът на Хърватската планинска избавителна работа на Хърватия Йосип Гранич сподели, че поради неприятното време полицията и службата не могат да употребяват всички избавителни средства като хеликоптерите да вземем за пример, до момента в който дроновете не са доста ефикасни поради облачността и мощния дъжд, добавя Хин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР