Самолет“ е заглавието на първото фолк парче на Теодора след

...
Самолет“ е заглавието на първото фолк парче на Теодора след
Коментари Харесай

Теодора хвана мъжа си в изневяра

„ Самолет “ е заглавието на първото фолк парче на Теодора след завръщането ѝ в България. Сингълът към този момент излетя в ефира на Фен тв и кацна в YouTube канала на музикалната медия. 

„ Самолет “ е с леко мигане и комизъм. Изпращам обичания си на дълго странствуване надалеч от мен, тъй като съм го хванала в невярност и не желая да го виждам повече. Аз му приготвям поредност от сладки отмъщения – да вземем за пример му бутам колата, с цел да си върна за болката, която ми е предизвикал. После му закупувам билет за първа класа, с цел да се усеща още по-комфортно, когато ме губи. Много съм грижовна “ – споделя през смях звездата на DiapasonRecords.

Певицата залага на клубно парче по музика и аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов. Видеоклипът е сниман на летище Лесново, като за задачата екипът наема за фотосите дребен частен аероплан. Слуховете са, че парчето е отдадено на някогашния мъж на фолк дивата, който остана в Америка, а тя се прибра в България и се разведе тихомълком. 

„ Това ще бъде линията на новите ми попфолк песни – хем ще има лека драма, която си е моят непокътнат жанр, хем ще има и малко подигравка “- издава изпълнителката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР