Самолечение е изключително опасно! Това заявиха от БЛС във връзка

...
Самолечение е изключително опасно! Това заявиха от БЛС във връзка
Коментари Харесай

БЛС предупреди: Самолечението срещу К-19 е изключително опасно!

Самолечение е извънредно рисково! Това обявиха от БЛС във връзка със зачестилите изявления в обществените мрежи и уеб сайтове, написани от лекари и представящи се за такива, в които се съдържат съответни лечебни схеми за домашно лекуване на признаци на Covid-19 или на позитивни на Covid-19 пациенти.

"Част от медикаментите, които се тиражират, биха могли да доведат до свръх струпване в организма, което да аргументи ненадейно и остро кървене в организма. Друга част от препоръчваните лекарства са искрено безполезни в обстановката и съставляват комерсиална реклама на хранителни добавки ", показват от организацията.

"Протоколите, които се разгласяват в научните издания, не съдържат съответни търговски марки. Те се извършват от квалифицирани медицински лица и не служат за самолечение от страна на пациентите ", прибавят те.

"Срещаната повторяваемост на препоръчваната терапия от лекуващите лекари на симптоматиката на остро вирусно заболяване е привидна. Тя е съобразена с самостоятелното положение на пациента и не може да се употребява като универсално лекарство за всички "

"Отпуснатото на непосредствен лекарство не би трябвало да се взема без консултация с доктор.

Призоваваме жителите при признаци да се извърнат към персоналния си доктор, който ще им назначи самостоятелна терапия. Нека да бъдем виновни и да не се доверяваме на изявления, които ни „ лекуват “. Самолечението е рисково! ", приканват в умозаключение от БЛС.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР