Самоизолацията може както да разделя, така и да сближава. Това

...
Самоизолацията може както да разделя, така и да сближава. Това
Коментари Харесай

Брус Уилис и Деми Мур се забавляват по пижами

Самоизолацията може както да разделя, по този начин и да сближава. Това потвърдиха някогашните съпрузи Брус Уилис и Деми Мур . Те още веднъж демонстрираха страхотните си връзки, даже по време на рецесия.

Актьорите имат три общи дъщери и обичат да прекарват всяка допустима минута с тях. И в това няма нищо необичайно, тъй като си спретват огромен ваучър всякога.

Последната им концепция е щуро пижамено празненство . За задачата всички са облечени в идентични пижами - бели на зелени райета. Да, всички, даже и кучетата...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от AllNewsInc (@allnewsinc) на Апр 7, 2020 в 9:39 PDT

На фотосите, споделени в обществените мрежи, виждаме огромното семейство на Мур и Уилис, което очевидно извлича най-хубавото от самоизолирането.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Juan Espinoza (@encelebridadess) на Апр 7, 2020 в 6:12 PDT

Кадрите провокираха както усмивки, по този начин и въпроси за какво артистът е в дома на някогашната си, откакто не живее там. Все отново, би трябвало да се съблюдава самоизолирането.
 Деми Мур, Брус Уилис и трогателният жест на актрисата към някогашния ѝ брачен партньор
Милият жест на Деми Мур към Брус Уилис

Усмивки от старите ленти

А и актуалната му брачна половинка Ема не се вижда на фотосите. Тя обаче отговори шеговито на тези рецензии и написа, че не всеки би се осмелил да облече сходни пижами и че наподобяват доста добре. Така че, драма няма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР