Самобръсначките са на мъжете. За нас, момичета, има много по-добри,

...
Самобръсначките са на мъжете. За нас, момичета, има много по-добри,
Коментари Харесай

Най-удобните методи за епилация

Самобръсначките са на мъжете. За нас, девойки, има доста по-добри, трайни и щадящи разновидности за унищожаване на косъмчета, нали!

В разгара на лятото взехме решение да обобщим най-удобните способи за епилация, с цел да можете да изберете най-подходщия за вас. Или пък да пробвате нещо ново.

Кола маска в салон

Това е най-мързеливият, само че и най-скъпият вид. Оставяте се в ръцете на козметичката и след час излизате от салона й с гладка кожа.

Негативите са, че зависите от свободните ѝ часове, от време на време от професионалната кола излизат пъпчици и че би трябвало да покажете най-интимните си зони на човек, който не е доктор. Но с времето се привиква.

Положителната страна на кола маска в салон е, че просто си лежите и някой различен прави всичко вместо вас, освен това с отработени професионални придвижвания.

И даже и да ви боли малко повече, няма заплаха да си тръгнете с недооправени крайници, както може да ви се случи, в случай че си вършиме кола маска сама у дома.
 Thinkstock
Домашни епилиращи ленти

Те са бързи и комфортни, за незабавни обстановки и когато козметичката няма свободен час в околните дни. Има разновидности за крайници и по-нежни зони. Резултатите са доста положителни, стига да имате задоволително мощна светлина, с цел да видите всички косъмчета.

Недостатъкът е, че не можете елементарно да стигнете до зони като задната част на краката и интимната област.

Епилатори

Класическите епилатори съставляват голям брой пинсети на въртяща се глава, които отскубват по няколко косъмчета едновременно.

Лесно е, можете да го извършите когато и да е и можете да носите машинката постоянно с вас.

Негативът на общоприетите епилатори е, че би трябвало да изчакате косъмчетата да пораснат, тъй като най-тънките просто не се улавят от пинсетките.

Има и усъвършенствани разновидности на епилаторите, които не са с пинсети, а с титанови дискове. Те улавят и най-малките и нежни косъмчета и ги отстраняват от корен.
 Thinkstock
Може да се употребява върху всички зони на тялото, в това число веждите, зоната под носа и лицето.

Можете да изберете подобен, който се продава в комплект с принадлежности за маникюр и да сте спокойни, че на всички места е всичко належащо за идеална епилация и хубави нокти – задоволително, с цел да се почувстваме в действителност женствено.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР