само за €27,75 – това е 90% отстъпка от първоначалната

...
само за €27,75 – това е 90% отстъпка от първоначалната
Коментари Харесай

Спестете до 62% с доживотния лиценз за Microsoft Office 2021 и Windows 11, цени от €11 в Keysfan

само за €27,75 – това е 90% отстъпка от първичната цена от €299 – от. Тази оферта може да ви спести доста пари и е идеална за учебно заведение, университета, когато работите от у дома или управлявате бизнес. С еднократна покупка ще се радвате на пожизнен достъп до цялостния пакет от Office приложения. Независимо дали създавате документи или презентации, обработвате цифри или управлявате имейлите си, Office 2021 може да ви помогне да съумеете.



62% отстъпка за пожизнен Microsoft Office ( ваучър : BKS62)

Вземете пожизнен лиценз за Windows 11 Pro, с цел да получите разширени функционалности за сигурност и по-добра продуктивност с огромна отстъпка за стеснен интервал от време със специфичната оферта на Keysfan. В момента можете да закупите пожизнен лиценз за за €13,63 (вместо за €199). Windows 11 Pro включва всички най-нови актуализации, които Microsoft предлага, в това число интегриран AI като Windows Copilot. Copilot е AI помощник, който размени Cortana и може да помогне при осъществяването на ежедневни задания като обобщаване на документи, пускане на плейлист и смяна на настройките. Възползвайте се от тази оферта, до момента в който към момента е с огромна отстъпка.

50% отстъпка за автентичен Windows ( ваучър : BKS50)

Още версии : 62% отстъпка за Office и пакети ( ваучър : BKS62 )

50% отстъпка за други версии на Windows ( ваучър : BKS50 )

Практични софтуерни принадлежности

Keysfan работи на пазара от няколко години. Keysfan постоянно поддържа концепцията за клиента преди всичко и предлага най-хубавите артикули и услуги. За да усъвършенства потребителското преживяване, процесът на извършване на покупки на Keysfan е банален и елементарен. След заплащане кодът за активиране на софтуера и подробните указания за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в границите на няколко минути. Ако имат въпроси в процеса на инсталиране и потребление на софтуера, потребителите могат да се свържат когато и да е с професионалния екип за обслужване на клиенти на Keysfan, който е онлайн 24/7 (имейл за контакт: [email protected]). Ако желаете да научите повече за Keysfan, можете да влезете в уеб страницата на компанията посредством горната връзка.

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР