Само за три дни в страната бяха извършени четири жестоки

...
Само за три дни в страната бяха извършени четири жестоки
Коментари Харесай

Задържаха убиеца от Пловдив, а софиянката, намушкала смъртоносно мъжа си, вече е с обвинение

Само за три дни в страната бяха осъществени четири жестоки убийства, като трима от причинителите бяха арестувани, а един се търсеше. 

 Тяло на мъж с прободни рани бе намерено на улица в Пловдив Виж още

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив обаче оповестиха, че обвиненият за убийството на 49-годишен мъж в " Арман махала " също към този момент е зад решетките. Тялото на жертвата беше открито сутринта на 20 февруари на улица в града под тепетата, като по него е имало голям брой прободни рани. 

Тогава от Окръжната прокуратура в Пловдив оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане, а килърът се търси.

Същевременно Софийска градска прокуратура повдигна обвиняване на 40-годишната жена, която във вторник вечерта намушка смъртоносно мъжа, с който живеела в столичния квартал " Овча Купел ". Тя ще бъде арестувана за период до 72 часа.

 Две убийства в София в границите на няколко часа Виж още

Образувано е досъдебно произвеждане в изискванията на необходимост, като следствието се води от СДВР.

Според събраните досега доказателства на 21.02.2023 година, в гр. София, ж. к. " Овча купел ", обвинената Й. З. съзнателно е умъртвила 51-годишния М. И., с който живеела на фамилни начала, като го наръгала с нож в региона на гърдите, в резултат на което настъпила гибелта на потърпевшия.

Предстои СГП да внесе искане в Софийски градски съд за взимане по отношение на обвинената на мярка за неотклонение " задържане под стража ".

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР