Само за три дни в хода на предприето разследване видински

...
Само за три дни в хода на предприето разследване видински
Коментари Харесай

Сладко отмъщение! Работник запали склада, в който работи

Само за три дни в хода на подхванато следствие видински криминалисти разкриха и задържаха причинител на палеж във фирмен склад в регионалния град.
Сигналът за горящия обект е получен рано сутринта на 9 октомври. При огледа след потушанването на огъня е установено заличаване на имущество на забележителна стойност - 16 палета със захарни произведения и опаковки с кафе.
В резултат на извършено следствие и прегледи от записи на камери за видеонаблюдение е открито, че складовото помещение е запелено съзнателно. Извършителят на действието е оголен – 24-годишен видинчанин с букви В.Ц., който е служащ на компанията. Мъжът признал съпричастността си към действието и описал в детайли механизма на осъществяване на закононарушението.
Младежът е арестуван в полицейския арест. Материалите по случая са изпратени по подготвеност в Окръжна прокуратура – Видин и докладвани на прокурор. На 13 октомври В.Ц. е притеглен към наказателна отговорност, постановена му е мярка за неотклонение гаранция в размер на 500 лв.. Работата на проверяващите по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР