Само за последните три дни имаме 323 предотвратени опита за

...
Само за последните три дни имаме 323 предотвратени опита за
Коментари Харесай

Нашите славни граничари постигнаха нулева нелегална миграция, горд Борисов

Само за последните три дни имаме 323 предотвратени опита за влизане на незаконни мигранти в България. С това се похвали министър председателят в оставка Бойко Борисов във връзка със залавянето на незаконните мигранти край Вакарел.

" Ние имаме нулева позволена незаконна миграция, с големи старания реализирана на нашите славни граничари. Натискът е застрашителен, атакуват отвред - от Гърция и Турция. Нека на следващия ден тези, които вършат служебното държавно управление да имат едно мислено, че хората в другите страни доста внимават в нашите изявления, когато ги молим за помощ, когато ти трябват. Тогава си спомнят за едни такива думи - мекерето на тоя, на оня. Само би трябвало да дойдат и ги попитайте какво става по границите, тъй като вие и това забравихте ", безапелационен бе Борисов.

В питане на публицистите за какво е в складовата база на летище София дружно със здравния министър проф. Костадин Ангелов, Борисов изясни: " Нека да се приготвят всички да станат подготвени. Чакахме да стане 10.30 ч. да се разсънят, тъй като 9.30 рано им било. Аз като ставам в 06:00 ч., 9.30 ми е средата на деня. Не обядвам дори, който ме познава ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР