Само за последните два дни Районният съд във Варна е

...
Само за последните два дни Районният съд във Варна е
Коментари Харесай

За два дни Районният съд във Варна наказа 8 дрогирани шофьори

Само за последните два дни Районният съд във Варна е наложил санкции на 8 души, карали след приложимост на опиати, оповестяват от институцията за Moreto.net.

При направена инспекция на 24 юни във Варна с дрегер-тест за опиати 22-годишен юноша от Шуменско е заловен да кара лек автомобил „ Пежо “ след приложимост на амфетамин и метамфетамин.

За съответното действие съдът утвърди съглашение, с което на подсъдимия беше наложено наказване от 3 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период, както и отнемане от правоуправление за период от 6 месеца.

Наказание в същите параметри, само че и с санкция от 200 лв., получи по силата на утвърдено съглашение 31-годишен, управлявал автомобил „ Мерцедес “ на 5 юли след приложимост на канабис.

В бързо произвеждане на 36-годишен лидер, засечен да кара BMW с кокаин на 5 юли , съдът наложи условно наказване от 4 месеца отнемане от независимост, като го лиши и от право да ръководи МПС за период от 12 месеца.

28-годишен мъж от Плевенско, открит да ръководи лек автомобил „ Форд “ на 8 юни в Златни пясъци след приложимост на примес от амфетамин и метамфетамин, още веднъж в бързо произвеждане, бе наказан на 5 месеца отнемане от независимост, с 3 години изпитателен период, както и отнемане от правоуправление за 8 месеца.

Също 5 месеца отнемане от независимост условно и наред с него кумулативно наказване „ санкция “ в размер на 290 лв. получи 21-годишен юноша от Варна засечен на 3 юли дрогиран зад кормилото под въздействие на метамфетамин. В продължение на 10 месеца той ще остане и без шофьорска брошура.

В други три прегледани каузи за шофиране след приложимост на наркотични субстанции по отношение на трима подсъдими, на възраст надлежно 29 година, 31 година и 39 години , съдът наложи санкции от по 3 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

И тримата водачи бяха лишени от права за ръководство на моторни транспортни средства за интервал от по една година, като в два от случаите бяха наложени и санкции, в размер надлежно на 290 и на 450 лв..

Всички подсъдими са неосъждани до момента. Постигнатите и утвърдени от съда съглашения са дефинитивни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР