Само за пет минути паяк вдигна две каруци в Пловдив.

...
Само за пет минути паяк вдигна две каруци в Пловдив.
Коментари Харесай

Подпукаха каруците - само за 5 минути паяк вдигна две

Само за пет минути " паяк " подвигна две каруци в Пловдив. Автопатрул на „ Общинска полиция “ през днешния ден към 10.45 часа на бул. „ Марица “- юг, против бензиностанция „ Шел “, установи придвижване на каруца с кон. Превозното средство с животинска двигателна сила е спряно неотложно за инспекция, като са подхванати дейности по санкционирането на нарушителя.
Пет минути след първата каруца чиновниците на реда виждат втора, която също е спряна за инспекция, а по отношение на лидера са подхванати аналогични дейности.

И в двата случая каруците са преместени наложително на углавен паркинг от чиновниците на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “. На водачите е формиран акт за административно нарушаване в сходство с член 17 алинея 1 от Наредбата за организация и сигурност на придвижване в Община Пловдив.

Проверките и контролът по горепосочените нарушавания ще продължат и отсега нататък.
Движението на този тип транспортни средства на територията на Пловдив е неразрешено с решение на Общинския съвет от 2013-та година.
тагове каруци " паяк " общинска полиция бул. " Марица " -юг  Подпукаха каруците - единствено за 5 минути  Подпукаха каруците - единствено за 5 минути  Подпукаха каруците - единствено за 5 минути
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР