Само за първия месец от началото на инициативата “ се

...
Само за първия месец от началото на инициативата “ се
Коментари Харесай

В над 400 магазина в цялата страна вече се предлагат храни на най-ниски цени

Само за първия месец от началото на самодейността “ се следи понижение в цените на част от главните питателните артикули от най-малко 10%, а при някои артикули то доближава и до 40%. Това регистрират резултатите на акцията на Министерството на стопанската система и промишлеността на база на съпоставяне на цените на предлаганите артикули по отношение на тези преди стартирането ѝ.

При някои от храните, включени в самодейността, през последната седмица се регистрира до 40% по-ниска цена. Такъв е образецът с олиото, ориза и портокалите. При сиренето и кашкавала, включени в самодейността, понижението стига до 22%. Сред продуктите на най-хубава цена, предлагани от други продуктови групи, са яйцата, бобът, пилешкото и киселото мляко.

Инициативата „ Достъпно за вас “ стартира тъкмо преди месец, а задачата й е да бъдат реализирани най-хубави цени за българските консуматори на питателните артикули от първа нужда, като допустимо най-ниската цена не е за сметка на качеството. Тя обгръща към 50 продукта от така наречен...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР