Само за няколко месеца принцеса Леонор успя да се превърне

...
Само за няколко месеца принцеса Леонор успя да се превърне
Коментари Харесай

Дъщерята на кралица Летисия със смела стъпка

Само за няколко месеца принцеса Леонор съумя да се трансформира в най-обичания член на испанското кралско семейство. Причината за това евентуално се крие в зачестилите й обществени прояви, при които тя показва убеденост и знания по държавните въпроси.
 Принцеса Леонор на 18 - кой се опълчи на церемонията в Народното събрание
Кой отхвърли да участва на клетвата на принцеса Леонор

Пълнолетието на принцесата не беше посрещнато еднопосочно

Само преди месец престолонаследничката на Испания навърши 18 години, а с това към този момент е способна да ръководи независимо, в случай че това се наложи. Междувременно тя съпровожда родителите си на значими задължения.

Такъв беше и откриването на новата парламентарна сесия в Мадрид. Крал Фелипе и кралица Летисия дойдоха пред двореца Сарсуела дружно с принцеса Леонор. Там бяха посрещнати от премиера Педро Санчес.

Всичко това става на фона на редица противоречиви политически моменти в страната, както и на засилващите се антимонархически настроения измежду испанците. Затова доста хора видяха в избора на дреха на Леонор символизъм.

Принцесата носеше зелена рокля на испанския дизайнер Adolfo Dominguez. Зеленото от епохи се счита в Испания за цвят в поддръжка на краля. Думата " зелено " на испански е verde, което пък е абревиатура на Viva el Rey de Espana - " да живее кралят на Испания ".

Дали изборът на принцеса Леонор е инцидентен или не няма по какъв начин да разберем. Твърде евентуално е обаче и тя,, доста деликатно да сортира тоалетите си съгласно мотива и времената, в които ще ги показва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР