Само за месец персоналът, наброяващ около 1000 души, на руския

...
Само за месец персоналът, наброяващ около 1000 души, на руския
Коментари Харесай

Путин се страхува от отравяне, уволнява 1000 служители


Само за месец личният състав, наброяващ към 1000 души, на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е бил заменен. Страховете на президента са нарастнали след нашествието в Украйна като главно терзание на Путин е да не бъде токсичен, сочат отчети на английските спецслужби.Сред уволнените са:  телохранители, готвачи, прислужници и секретарки.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2874
Русия нахлу  в Украйна и това беше необятно наказано от страни по целия свят и осъдено с тежки наказания, наложени на Путин и свързани с него олигарси. Американски и западни служби неведнъж предупреждаваха, че Русия се готви да нахлуе в Украйна, поради струпаните по общата граница хиляди военнослужещи и доста техника. Москва отхвърляше.

Кремъл има история с отравянията, само че най-вече като дейна страна. Като образец можем да посочим отравянето на критиците на властта в Москва с нервнопаралитичния сътрудник Новичок, употребен като средство за заличаване на опозиционери като Алексей Навални, който беше токсичен през август 2020 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР