Само за месец 80 моторни превозни средства са иззети на

...
Само за месец 80 моторни превозни средства са иззети на
Коментари Харесай

Полицията в Бургас се задръсти с конфискувани автомобили

Само за месец 80 моторни транспортни средства са конфискувани на територията на Община Бургас, осведомят от полицията. В по-голяма си част това са леки коли, конфискувани от водачи, карали след приложимост на алкохол или наркотични субстанции. 

Още в първия ден след приемане на законовите промени, бяха отнети два леки автомобила, за приложимост на алкохол – 1.55 промила и за приложимост на канабис, както и камион с полуремарке, за приложимост на алкохол с централизация – 3.02 промила.

Съхранението на конфискуваните в Бургас моторни транспортни средства в началото се осъществяваше на паркингите към Районните ръководства, само че
заради насищането им бе потърсено подпомагане от Община Бургас
за организирането на ново място за предпазване. Своевременно е отредено ново място за предпазване на конфискуваните коли, което е особено оборудвано със система за видеонаблюдение, СОТ и жива защита, оповестява БНР.

Активните дейности на полицейските чиновници по повод инспекциите на водачи, шофиращи след приложимост на алкохол и наркотични субстанции ще продължат и в идващите дни. В ход е акцията „ Децата потеглят на учебно заведение, да ги пазим на пътя! “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР