Само за една седмица имаме 31 жертви на пътя, а

...
Само за една седмица имаме 31 жертви на пътя, а
Коментари Харесай

МВР: 31 жертви на пътя за седмица

" Само за една седмица имаме 31 жертви на пътя, а са били преди този момент съгласно статистиката с 60 по-малко от предходната година ", регистрира министърът на вътрешните работи Валентин Радев. " Това е краткотрайно, след известно време ще стане противоположното, само че няма нещо, което да е наклонност ", разяснява той.

Радев сподели още, че няма наклонност на увеличение на престъпността и убийствата.

Министърът изрази неодобрение, че има ред други органи и институции, които да предотвратяват гибелта на пътя, а постоянно го отнася Министерство на вътрешните работи.

" За това, което се случва по пътищата, има виновни доста други органи преди Министерство на вътрешните работи. Не го споделям, с цел да оправдавам министерството. Ние си знаем мястото, само че общо взето ние се обясняваме постоянно ", посочи действителността вътрешният министър. Той изреди, че във върволицата на виновните влизат министерства, общини и други, а като стане нещо, първите, които излизат на напред във времето, са служителите на реда.

" Има едни други хора, които дават отговор, за транспортните средства. И най-сетне се показваме ние, които направляваме неприятните, наказваме и се опитваме да накараме нарушителите да не нарушават закона и разпоредбите. Преди това не желая да приказвам за семейство и по този начин нататък. Но цялото това в цялост някакси изкристализира и постоянно аз и моите сътрудници заставаме пред вас, с цел да обясняваме какво се е случило ", уточни Валентин Радев.

" Моля, всички тези, които са виновни, по тази пътека, която обрисувах накратно, всеки да си поеме отговорността, защото тази отговорност е обща ", прикани вътрешният министър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР