Само за един от семинарите, в които е участвала, Бояна

...
Само за един от семинарите, в които е участвала, Бояна
Коментари Харесай

Ще Ви Изуми За Какво Пръска Състоянието На Шарлопов Красивата Вдовица Бояна!

Само за един от семинарите, в които е взела участие, Бояна Шарлопова е заплатила такса в размер на 1000 лв.. Лекциите са били изнесени от известна шаманка от Канада. Те са били отдадени на препоръки за оправянето с отрицателните страсти.

Бояна Шарлопова посещава сходни събития към този момент повече от година. До момента тя е похарчила за новото си въодушевление сума, задоволителна за покупката двустаен апартамент в София, пресмятат нейни познати.

Причина за новото й въодушевление е неочакваната гибел на Стефан Шарлопов, която се оказа голям потрес за красивата Бояна.

Тя е постоянна клиентка на Наталия Кобилкина и нейните колежки, написа разкрития. Освен това разчита и на личен психолог, който се радвал на обилни финансови приходи, откогато тя е негова клиентка.

Харчовете за врачки и психолози не са нищо на фона на несметното благосъстояние, което Бояна наследи от брачна половинка си. Въпреки, че в живота й към този момент има нов мъж, тя към момента не е претърпяла шока от загубата на Стефан Шарлопов.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР