Само за две минути Александра Богданска успя да изговори куп

...
Само за две минути Александра Богданска успя да изговори куп
Коментари Харесай

Александра Богданска срази с глупости!

Само за две минути Александра Богданска съумя да изговори куп нелепости в новия си влог, сниман на италианския остров Сицилия, който посети, с цел да взе участие във фотосесия за известна марка бански костюми. Благоевградската хубавица съкруши огромна част от почитателите си, щом реши да ги обогати с забавна информация, цялостна с грешки.
Учудващо по какъв начин 29-годишната моделка е съумяла да стигне до Сицилия, без да разбере, че е остров, а не град, както разгласи във видеото си. Чудно и по какъв начин се е разходила в град Таормина, мислейки го за Таорино. Градчето е доста известно, осведоми Алекс, с архитектурата си. Има и панорама към вулкана Етна, което е правилно, само че се отнася за град Таормина, в който Алекс в действителност е била и дори е пила на кафе в заведение на „ китното площадче ”. Във влога си тя заля почитателите си с любопитни обстоятелства, въпреки и погрешни, като да вземем за пример този, че в Таорино е сниман филмът „ Белият лотос ”. Всички знаят, че е сериал и в сицилианския град Таормина е сниман вторият му сезон, тъй че комплициране измежду почитателите й нямаше.

„ Какво разбрах и какво не съумях да видя, и какво видях през тези два дни и половина, през които бях в Сицилия – градът на италианската мафия, наричана още Коза Ностра. Даже има източници, че и до ден сегашен съществува тази мафиотска организация. С какъв бодър звук го споделям това ”, възкликна Алекс с необятна усмивка в края на видеото си, когато реши да обогати почиталите си с потребна и забавна информация. Не й се получи напълно, само че пък никой не й се разсърди. Вместо това в мненията си почитателите й я хвалеха какъв брой е красива, положителна и енергична. Даже тези, които взеха решение да я поправят, го направиха с доброта и доброжелателност.

Повечето не обърнаха внимание на нелепостите, които ръси в клипчето. Като да вземем за пример, бисера за романа „ Кръстникът ” на американския публицист от италиански генезис Марио Пузо. „ Има село, което се споделя Корлеоне. Да, дон Корлеоне, „ Кръстникът ” . Франсис Форд Копола е написал романа , въодушевен от това място, както и доста други села. Оскар Уайлд са идвали в Таорино. Ги дьо Мопасан. Всички тези известни персони са се вдъхновявали от тези географски ширини. Дано и аз по този начин, аджеба, получа едно ентусиазъм – един път, но мощно, ми е задоволително, нали? ”, нареждаше глуповатата Алекс. Не е ясно за какво използва множествено число, само че писателят Оскар Уайлд фактически е идвал тук, както и му Ги дьо Мопасан.

Облепи колата си с тиксо

На Богданска никак не й върви тези дни, тъй като й влияел ретроградният Меркурий. Затова и тя не била изключително сръчна и всичко се разваляло в ръцете й, най-вече техника. Даже си счупила колата.

„ Минах през един бордюр и ето вижте по какъв начин този калник, който е изнесен леко напред на моята кола, се отчупи ”, показа Алекс. Облепила го с тиксо, с цел да не го изгуби по пътя. „ Не знам дали беше най-хубавата концепция, тъй като в този момент съгласно мен при разлепянето боята може да пострада, изключително в случай че слънцето напече още по-силно ”, въздъхна Богданска Алекс и добави, че ще се съветва със застрахователите си какво може да се направи за възобновяване на колата й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР