Само за ден в Бургас са разкрити три еднотипни престъпления

...
Само за ден в Бургас са разкрити три еднотипни престъпления
Коментари Харесай

Пазете личните вещи и бъдете нащрек, в Бургас плъзнаха крадци и джебчии

Само за ден в Бургас са разкрити три еднотипни закононарушения

Бъдете нащрек в мола, в супермаркета, на плажа и на всяко обществено място, където се събират повече хора. Крадците и джебчиите плъзнаха по морето. 

Само за ден в Бургас са разкрити три еднотипни закононарушения. 

Служители от Четвърто Районно управление-Бургас са задържали двама престъпно проявени бургазлии  на 28 и 40 години/, които:

- за интервала от 22.06. до 29.06.т.г. от хипер-маркет, ситуиран в ж.к. " Меден рудник ", направили поредност от  обири на марков алкохол.

- на 01.07. от магазин за хранителни артикули, ситуиран в ж. к. " Меден рудник ", откраднали осем бутилки с марково уиски и две енергийни питиета /всичко на обща стойност 450 лева/.

Задържаните създали цялостни признания и върнали част от откраднатите движимости. Работата по случаите продължава.

В резултат на полицейските дейности на чиновници от Пето Районно управление-Бургас пък е арестувана 32-годишна престъпно проявена бургазлийка, която на:

- 26.02.т.г. откраднала два дамски маркови клина и дамска маркова блуза /всичко на обща стойност към 330 лева./ от профилиран състезателен магазин, ситуиран в мол " Бургас Плаза "

- 28.06.т.г. откраднала спортни ластици на стойност 79 лева от профилиран състезателен магазин, ситуиран в мол  " Бургас Плаза ".

Бургазлийката направила цялостни признания. Работата по случаите продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.

В резултат на полицейските дейности на чиновници от Пето Районно управление-Бургас по повод кражбата на портфейл, благосъстоятелност на 59-годишна жена от Царево, съдържащ: персонални документи, сумата от 200 лева и дебитна карта, осъществена на 23.06.т.г. към 19.00 часа в мол „ Бургас Плаза “, е открита извършителката на действието – това е 28-годишна престъпно проявена жена от Игнатиево, област Варна, която след действието осъществила с дебитната карта две непозволени транзакции от по 400 лева /общо 800 лева./. Констатирано е, че против извършителката има досъдебно произвеждане по разказа на ОДМВР-Добрич за закононарушение от същия темперамент, за което има наложена непрекъсната мярка " задържане под стража ". Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР