Само за час потушихме безредици, които в много европейски столици

...
Само за час потушихме безредици, които в много европейски столици
Коментари Харесай

МВР шефът: Не съм бил нито на дискотека, нито на кръчма

" Само за час потушихме вълнения, които в доста европейски столици се трансформират в всеобщи такива

Не одобрявам дейностите на единици чиновници, които превишиха правата си и не се оправиха със задачата си - да не се поддават на провокации. "

Това сподели в изказване министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Въпреки упованията и голям брой апели той сподели:

" Ако аз подам оставка, това значи, че предавам всички тези хора и чиновници, които през вчерашния ден бяха на терен и на първа линия. "

Той особено се извини на спокойно протестиращите жители, само че акцентира, че провокаторите са се включили по-късно към тълпата.

Засега нещата вървят към вътрешна инспекция в Столична дирекция на вътрешните работи, стана ясно от думите му. Само че " Вътрешна сигурност " няма да работи по нормалните периоди, а инспекцията ще се извърши в незабавен порядък.

Нататък той се отдаде на оправдания - оперативнто управление е прерогатив на основния скретар " и с това давам отговор на въпроса за какво министърът не е бил на място ".

Стоянов сподели, че от самото начало е бил в непрекъсната връзка с Живок Коцев, както и с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи.

После описа деня си - бил на чуване в парламентарна комсия по въпросите за Шенген. После имал среща със 7 шефове на граничните полицейски подразделения.

А за вечерта...

" Не съм бил нито на механа, нито на дискотека! "

Тук от залата публицистите подмятат: " А на кино? "

" На каква прожекция съм бил нощес... МВР е съветник на филм за телефонни измами. Присъствието ми там беше в работен порядък, а не да се развличам. Освен в случай че някой не счита въпроса за телефонните измами за занимателен ", разгласи Стоянов.

Стигна се до такава степен, че се оправда, че не е бил с изключен телефон.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР