Само за 46-ото Народно събрание съм попълвала тест за лоялност,

...
Само за 46-ото Народно събрание съм попълвала тест за лоялност,
Коментари Харесай

За ИТН детекторът на лъжата бил нормална практика -

Само за 46-ото Народно заседание съм попълвала тест за преданост, за 47-ото Народно събрание - не. Знаете, че подобен се попълня за кандидатстване в доста компании, в Министерство на вътрешните работи... Не съм била подлагана на детектор на лъжата, чувала съм от сътрудници, че са подлагани, само че няма никакви последствия. Нормално е да има подобен тест, тъй като в нашата партия концепцията беше да бъдат специалисти. Нормално е, когато влизат хора, които не познаваш, да знаеш дали тези специалисти няма да се извърнат в един миг против теб.

Това съобщи пред bTV депутатът от " ИТН " и зам.-председател на Народно заседание Ива Митева. Вчера петима депутати от Има Такъв Народ и министърът на спорта в оставка Радостин Василев оповестиха, че

" Г-н Радостин Василев беше единственият и може би един от един от дребното, който беше постоянно одобряван от Слави и който беше наш министър. Той получи най-вече! Преди няколко седмици ми споделяше, че всеки ден си приказва със Слави, постоянно се хвалеше, че е непосредствен със сестрата на Слави, пред мен ѝ е звънял. А през вчерашния ден съобщи, че не се е чувал със Слави от година ", разгласи тя.

Митева е на мнение, че няма мотив да подава оставка като зам.-председател на Народното събрание, защото Има Такъв Народ към момента имат 10 души в парламентарната си група, което е условие на правилника. Тя сподели, че мощно се надява да няма повече депутати отцепници:

" Силно се надявам това да е окончателната численост, макар че и нощес продължи натискът върху сътрудници. Наистина съм в потрес, откакто видях тези сътрудници, които са застанали на тази маса и не можех да допускам до последно. Днес на сътрудниците от парламентарната група цитирах един пост на господин Василев, който преди година е написал, че Слави Трифонов не желае власт и пари и че на това се крепи неговата независимост. Не знам какво накара този човек да промени своето мнение ", недоумява Митева.

По думите ѝ нощес двама депутати от групата на Има Такъв Народ са получили телефонни позвънявания - за да бъдат уверени да изоставен и те.

Ива Митева твърди, че депутатите от Има Такъв Народ доста добре са знаели за желанието на. " Всъщност аз не бях участвала на това съвещание на групата, когато Тошко е разговарял с нея. Всички сътрудници са подкрепили, тъй че те знаеха за решението и то излезе незабавно във вестниците ", сподели тя.

На въпрос дали познава Орлин Алексиев Митева отговори: " Нищо не съм чувала, не познавам Орлин Алексиев, не знам по какъв начин наподобява. Не знам какъв е този " бизнес план ", в никакъв случай не съм ходила в " Делта хил ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР