Само за 22-те години, през които е била на Земята,

...
Само за 22-те години, през които е била на Земята,
Коментари Харесай

Цитати от незабравимата Aaliyah

Само за 22-те години, през които е била на Земята, Алия (Aaliyah) остави след себе си красиво завещание, което към момента се цени от доста съвсем 20 години по-късно. Тя имаше гласа на ангел, усмивка, която осветяваше стаята, и способността да притегля вниманието на хората по целия свят. Преди няколко дни щеше да бъде нейният 42 рожден ден. По този случай, тези нейни цитати ще ви вдъхновят и ще ви накарат да осъзнаете какъв брой доста е означавало нейното малко време на тази земя за тези, чийто живот е докоснала.
Алия Дани Хютън, известна на останалия свят просто като Aaliyah, беше обичана американска певица, актриса и модел, която е приета за това, че оказва помощ за предефинирането на актуалните R&B, поп и хип-хоп.
1. „ Всичко си заслужава. Усилената работа, времената, когато сте изтощени, времената, в които сте малко тъжни... В последна сметка всичко си заслужава, тъй като в действителност ме прави щастлива. Няма нищо по-хубаво от това да обичаш това, което правиш. "  
2. „ Това е по какъв начин се носиш. Винаги съм бил доста зрял човек и постоянно съм знаела какво желая. И аз го преследвам, без значение какво. "  
3. „ Аз съм оживяла и мога да се оправя с всичко. Много съм уверена в това. "
4. „ Трябва да се наслаждавате на работата си, би трябвало да се събуждате всеки ден и да обичате това, което вършиме... Честно казано... От сърце до дълбочината на душата си. Наистина съм щастлива. "  
5. „ Продължавайте да работите интензивно и можете да получите всичко, което желаете. “ 
6. „ Някои хора влизат в живота ни и бързо си отиват. Някои хора остават известно време и оставят отпечатъци върху сърцата ни, а ние в никакъв случай не сме същите. "  
7. „ Оставам вярна на себе си и на стила си и постоянно се пробвам да осъзная това и да бъда истинска. “ 
8. „ Родителите ми просто ми споделят:„ Ако знаете какво желаете, би трябвало да останете решителни и да го извършите. Можете да извършите всичко. “
9. „ Аз съм преводачът. Аз съм този, който взема думите ви и ги оживява. Бях подготвена да пея, да танцувам и да се дръзвам и това е, което желая да направя. "  
10. „ Всичко, което мога да направя, е да го оставя в Божиите ръце и да се надявам почитателите ми да усетят от кое място пристигам. “

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР