Само за 2 години производителят на матраци и легла „ТЕД-БЕД

...
Само за 2 години производителят на матраци и легла „ТЕД-БЕД
Коментари Харесай

ТЕД-БЕД инвестира над 10 млн. лв. в модерна база

Само за 2 години производителят на матраци и кревати „ ТЕД-БЕД " ЕАД сполучливо осъществя нови капиталови планове на стойност над 10 млн. лева и продължава да затвърждава позициите си на българския и на външните пазари.

В резултат на инвестицията водещият производител се снабди и с завод за профилиране на разнообразни типове полиуретанова пяна - първата напълно автоматизирана линия на Балканите с потенциал за профилиране над 30 тона на ден. Това, от своя страна, носи добавена стойност на продукта, позволявайки планиране на ергономични матраци с по-осезаем комфорт и прецизна поддръжка на спящия.

Инвестицията е логически ход предвид на към този момент дългогодишно функциониращата фабрика за произвеждане на пружинни пакети Red Springs - част от групата свързани компании към „ TEД-БЕД “ ЕАД и наложила се на редица пазари в международен мащаб.

Вече повече от две десетилетия „ ТЕД-БЕД " ЕАД написа историята на матрачната и спалната промишленост в България. Водещият производител на матраци, кревати и аксесоари за спалня разполага с една от най-големите индустриални бази в Европа (50 000 кв.м) и предлага разнообразно портфолио от качествени артикули, особено основани с грижа за положителния и здравословен сън.

Вдъхновен, новаторски и в същото време постоянен - това са главните правила, които най-добре разказват марката. Търсенето на нови пътища, ексцентрични хрумвания и блян за работа отвън зоната на комфорт е това, което прави компанията друга във всяко отношение, а вниманието и прецизното отношение към всичко основано отразява убеждението на ТЕД, че и най-малкият подробност е от голяма важност.

През миналите години компанията е записала голям брой търговски марки и е отличавана неведнъж с награди от редица изложби. Едновременно с това е наложила продуктите си в над 37 страни, измежду които Германия, Франция, Република Хърватия, Индия, Южна Корея, Тайланд и други Мисията на TED е да способства за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство във всеки дом.

Фирмата е един от спонсорите в новата галерия от поредицата на ИК “Марица” и “Хермес медия” - “Пловдив през годините”, на тематика „ Архитектурата на модерния град”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР