Само за 2 дни се върнахме към стария модел, заяви

...
Само за 2 дни се върнахме към стария модел, заяви
Коментари Харесай

Кирил Петков: С огромна скорост, само за 2 дни, се върнахме към стария модел

Само за 2 дни се върнахме към остарелия модел, съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

„ Вече 2 дни откогато служебното държавно управление на Борисов и Пеевски ръководи. Какво виждаме за тези 2 дни – прокуратурата още веднъж е бухалка, непосредствено заплашва хора като основния секретар и второ изтича информация от прокуратурата към медиите.

Трето, всички кафяви медии и прокуратурата работят в съгласуваност дружно.
Четвърто, почнаха още веднъж да ни плашат, че няма пари.

Пето, на следващия ден ще дадат единствено на половин милион пенсионери добавки, за останалите милион и половина пенсионери няма “, сподели Кирил Петков.
„ С голяма скорост, единствено за 2 дни, се върнахме към остарелия модел.  Хубавата вест е, че имаме единствено 2 месеца този смут, след това отиваме на избори и хората ще изберат “, добави експремиерът.

„ Ако има закононарушение, да се проверява. Но няма никаква логичност основен прокурор да споделя „ в случай че не си дадеш оставката, ще те проверяваме “. Това към този момент е закононарушение “, сподели Кирил Петков във връзка абсурда с Живко Коцев.

Той преглежда абсурда по този начин:

„ От една страна, имаме медийна акция с кученца и пари. От другата имаме основен прокурор на страна, който споделя „ ще те проверявам, в случай че не си дадеш оставката “. Това единствено по себе си е безумно “

Служебният министър председател в никакъв случай не ни потърси за никакви диалози. Той си назначи Калин Стоянов. Дясната ръка на Стоянов го направиха основен секретар. Има безспорна симбиоза с Пеевски и Борисов, подредиха си картите, с цел да има платен избор, разяснява още Кирил Петков.

Прокуратурата се е трансформирала във фабрика за компромати. Къде са доказателствата?, попита Атанас Атанасов, включвайки се след Кирил Петков.

Сигурен съм, че ще пристигна време и ще се разбере какви са връзките на Калин Стоянов.

Убеден съм, че Живко Коцев не е взел участие в незаконна активност, 100% съм уверен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР