Само за 12 часа паркиран автомобил е ударен от двама

...
Само за 12 часа паркиран автомобил е ударен от двама
Коментари Харесай

Удариха два пъти за 12 часа паркирана кола в столицата

Само за 12 часа паркиран автомобил е ударен от двама разнообразни водачи, които са маневрирали към него. Случаите са от столичния квартал „ Редута ”. И двата  са снимани от охранителна камера. При единия от ударите се вижда по какъв начин колата се мести. Паркираният автомобил е със счупено предно стъкло и хлътнала врата. Собственичката си го е купила преди месец и половина и към момента не го е изплатила. Самата тя признава, че е нарушила закона като е паркирала на тротоар.
Прочетете още
„ На 14 февруари следобяд паркирах. Наоколо по принцип е пердах за място. Има доста огромни кооперации. няма безусловно никакви места за прекъсване. Живея тук от две години. Не спирам единствено аз тук. Предблоково пространство е. Спира се безусловно на всички места ”.  Това съобщи в ефира на " Нова " пострадалата Марина Николова.

По думите ѝ откогато живее на този адрес не е имала проблем със прекъсването на това място. „ Малко противоречиво е да назовем това място тротоар, само че има задоволително разстояние, през което да се мине. Бях в провинцията на 15-и февруари и синът ми, отивайки на учебно заведение, видял колата, която в началото решил, че е била разрушена. Оказа се, че здравомислещ комшия има камера на терасата си, и с помощта на записа видяхме какво се е случило ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР