Само вчера са станали четири битови кражби, като статистиката сочи,

...
Само вчера са станали четири битови кражби, като статистиката сочи,
Коментари Харесай

Крадците огладняха: Берат мед и желязо из цял Бургас

Само през вчерашния ден са станали четири битови обири, като статистиката сочи, че множеството от тях са осъществени от млади дами

Сериозен апетит е налегнал дребните крадци в Бургас в последните дни. Информация за изумителни закононарушения попълня страниците на престъпната хроника. Само през вчерашния ден са станали четири битови обири, като статистиката сочи, че множеството от тях са осъществени от млади дами.

23-годишен апаш на капака на канализационна шахта е арестуван вследствие на полицейските дейности на чиновници от Участък „ Победа “ към Първо районно ръководство – Бургас. Кражбата на капака на стойност към 250 лева е осъществена на 2 януари към 16.20 ч. от региона на автомивка, ситуирана на ул. " Индустриална ". След като е задържан, 23-годишният мъж от кв. Победа направил цялостни признания и върнал откраднатия похлупак, само че се направил на вманиачен и не дал пояснение какво е щял да прави с него - може би да го продаде за скрап. Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство - Бургас.





Служители от Второ Районно ръководство – Бургас пък открили извършителката на кражбата на към 10 кг. меден проводник, осъществена от новострояща се постройка " Арена – Бургас ", придобит посредством обгаряне на изолацията. 21-годишнатакриминално проявена жена от Сливен живеела в региона на бургаската зеленчукова борса. Жената е арестувана и отведена във Второ Районно ръководство - Бургас, където направила цялостни признания. Работата по случая продължава от чиновници на Второ Районно ръководство - Бургас.

В Пето Районно ръководство - Бургас в  резултат на полицейските дейности на чиновници е разкрита кражбата на велосипед. Колелото, благосъстоятелност на 48-годишна бургазлийка, изчезнало на 19.12.м.г. от бл. 70 в ж.к. " Лазур ". Крадецът се оказал напълно наоколо. Това е 19-годишен престъпно проявен юноша от същия блок, който направил цялостни признания и разкрил, че велосипедът е в сервиз за колела на ул. " Демокрация ", откъдето е конфискуван. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.

Служители от Районно ръководство – Средец също открили извършителката на кражба. Този път на мобилен телефон, благосъстоятелност на 25-годишен мъж от Средец. Престъплението е осъществено от жилището му, ситуирано на ул. " Преображенска "  в Средец. Крадлата се оказва 20-годишна престъпно проявена и осъждана жена от същия град, която направила цялостни признания и върнала откраднатия мобилен телефон. Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР