Само ваксинираните, преболедувалите и тези, които са тествани, могат да

...
Само ваксинираните, преболедувалите и тези, които са тествани, могат да
Коментари Харесай

Общественият транспорт в Германия - достъпен само срещу сертификат

Само имунизираните, преболедувалите и тези, които са тествани, могат да употребяват публичния превоз в Германия от тази седмица. Немските медии дефинират мярката като правилото 3G от думите geimpft, genesen, getestet, което стои зад COVID-сертификата и изясняват, че инспекциите няма да са лесни за образуване, споделя организация ДПА.

" Транспорт единствено с годен билет " - това написа на вратите на метрото, трамваите и рейсовете. Но един билет към този момент не е задоволителен. Отдавна не можете да ходите без маска и в този момент трето нещо не би трябвало да липсва: 3G документът. За да се предпазят от ковид, на пасажерите е позволено да се возят единствено в случай че могат да потвърдят със документ или мобилно приложение, че са били имунизирани, възстановили са се след боледуване от коронавирас или са тествани.

Все още не е изцяло ясно по кое време 3G ще се ползва в рейсовете и влаковете. Федералното държавно управление одобри това да стане в сряда. Но зависи и по кое време федералният президент Франк-Валтер Щайнмайер ще подпише промените в Закона за отбрана от инфекции. От президентският офис обявиха, че няма да влезе в действие преди средата на седмицата.

Децата и юношите, които вървят на учебно заведение, както и децата под шест години не се нуждаят от никакви проби, имунизации или удостоверения за преболедуване, с цел да употребяват локалния превоз. Очаква се учениците да се явяват на постоянни проби в учебно заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР