Само в рамките на един месец Районна прокуратура – Добрич

...
Само в рамките на един месец Районна прокуратура – Добрич
Коментари Харесай

3 години затвор за 18-годишен, задигнал кола пиян и дрогиран - Топ новини

Само в границите на един месец Районна прокуратура – Добрич съумя да завърши следствието по досъдебното произвеждане, формирано и водено против 18-годишния юноша, които на 2 октомври 2022 година незаконно лишил лекия автомобил на кмета на с. Черна. Състав на Районния съд наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от една година на младия мъж, което той би трябвало да го изтърпи при първичен „ непоколебим “ режим.

Освен това, И.П. ще би трябвало да изтърпи настрана и наказване „ отнемане от независимост “ за период от две години, защото това не е първа сходна демонстрация на добричлията, който към този момент бил осъждан един път за същото закононарушение през 2020 година. Въпреки това на 2 октомври 2022 година, той още веднъж незаконно лишил автомобил, паркиран на улица в село Черна. Момчето отпътувало с непознатата движимост в незнайна посока, като било открито няколко часа по-късно в регионалния град със мощно развалена гума на колата. При задържането му И.П. бил пробван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробата за алкохол бил позитивен и посочил централизация от 2,36 на хиляда.

Одобреното от Добричкия областен съд съглашение е със силата на присъда и е дефинитивно, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна, представени от Novini.bg.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР