Само в рамките на днешния ден стотици хора откликнаха на

...
Само в рамките на днешния ден стотици хора откликнаха на
Коментари Харесай

Парите за лечението на дъщерята на Стойко Сакалиев бяха събрани за по-малко от 24 часа

Само в границите на днешния ден стотици хора откликнаха на неговата молба

За по-малко от 24 часа стотици хора се отзоваха на молбата на футболната звезда от близкото минало Стойко Сакалиев, който се обърна за помощ с разкритието, че щерка му страда от рядко и доста тежко онкологично заболяване.

Тя има синовален сарком, което е необичаен тип рак, а след претърпяна тежка интервенция и унищожаване на бъбрека, тя би трябвало да се подложи на тежка и скъпа химиотерапия.

Търсената сума бе 70 000 евро, като единствено в границите на днешния ден тя бе събрана с помощта на хората, които откликнаха на молбата на някогашния състезател на ЦСКА, който и е сегашен административен шеф на клуба.

Сакалиев още веднъж употребява профила си във Facebook, с цел да благодари на всички хора, дарили пари за лекуването на неговата щерка:

"Първо бих желал да изкажа голямата си признателност към всички Вас - за моралната поддръжка и съпричастност в този в действителност сложен миг... с изключение на средствата, които всеки един отдели, за мен в действителност тази позитивна сила, която изпратихте към щерка ми е най-важна!!!

За по-малко от 24 часа парите, които са нужни за лекуването, на този стадий, са към този момент събрани! Бих желал да прекратя събирането на средства!

Утре ще приложа извлечение от банковата сметка тук, за цялостна бистрота. Също по този начин ще прибавя и салдото от сметката в болничното заведение. Ще ви известявам по какъв начин върви лекуването и какви средства се израходват за него!

Благодаря ви, благодаря от сърце!

Думите са непотребни... "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР