Само в числови игри на Спорт Тото – изплатените печалби

...
Само в числови игри на Спорт Тото – изплатените печалби
Коментари Харесай

Българският Спортен Тотализатор през 2020: годината на сбъднатите мечти и милиони печалби

Само в числови игри на Спорт Тото – изплатените облаги са на зашеметяващата стойност от 77 354 536 лв., а облагите от талони доближават рекордните 50 906 093 лв.!

Зимата се усеща с всички сетива - снежинките падат игриво, щастливи детски крясъци огласят притихналите улици, а ласкавият уют ни притегля към топлината на дома. За мнозина януари е един от най-приятните месеци в годината, тъй като радостните, само че уморителни коледни и новогодишни празници са отминали, а окриляващото ново начало ни дава независимост на мисълта. Това е превъзходен интервал, през който можем да се опитаме да осъществяваме всичките си фантазии – било то екзотично пътешестване, нова мощна кола или от дълго време мечтаният апартамент.

През последната седмица снегът не стопира да натрупва бели преспи над смълчаните градчета, тъкмо както джакпотът в обичаната на българите игра „ Тото 2 - 6/49 “ продължава да нараства, достигайки незабелязано до магичната сума от ОСЕМ МИЛИОНА ЛЕВА! Невероятно число, което може да осъществя с лекост всичките ви стремежи – бързо, ефикасно и без доста старания. Какво би трябвало да извършите с цел да си изпробвате шанса? Отговорът е елементарен – попълнете познатия червен фиш в близкия тото пункт или на www.toto.bg и стискайте мощно палци щастието да кацне на вашето рамо и да сте първият тото милионер за 2021 година.

Мнозина от вас евентуално си задават разумния въпрос дали някой въобще печели парични награди от игрите на Българския Спортен Тотализатор, до момента в който тази голяма сума се натрупваше през миналите месеци. Бъдете спокойни, тъй като раздадените награди през 2020 година са зашеметяващи!

За феновете на класическите числови игри на Спорт Тото – Тото 2 –„ 6 от 49, „ 5 от 35 “ и „ 6 от 42 “, които са познати на българите от над 60 години, е любопитно да споменем, че изплатените облаги през предходната година са на вечатляващата стойност от 77 354 536 лв., което съставлява 50% от приходите от подадени фишове. Сумата звучи толкоз внушително, че най-вероятно много наши другари са сбъднали желанията си с паричните награди, извоювани от тези обичани числови игри.

2020 година трансформира седем късметлии в милионери и те попаднаха в листата на богатите българи, които по статистика на Спорт Тото към този момент са 112.

Ако обаче сте от тези нетърпеливи играчи, които мъчно изчакват тегленията на тиражите и избират лекотата на моментните лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор, тогава извоюваните суми от там ще ви накарат да се втурнете към най-близкото място, където магичните талони са налични. Според последните данни раздадените облаги от
лотария за 2020 година възлизат на рекордните 50 906 093 лв.!

Хубавите вести не стопират до тук, тъй като единствено в програмата за лоялни клиенти „ Тото Клуб “ бяха извоювани над 100 000 лв. под формата на парични награди и ваучери за отмора и спортни артикули. Също по този начин, някои от вас, приятелите на Българския Спортен Тотализатор, се снабдиха с прелестни коли с марката Форд, а четирима щастливци провокират злоба по улиците с първокласните си премиум коли Ягуар.

Разбира се, значимо е още веднъж да споделим, че солидна порция от облагите на Българския Спортен Тотализатор отиват за подкрепяне на българския спорт, просвета и обучение.

Спорт Тото – ние постоянно даваме повече!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР