Само в България видях държавата да се моли сутрин, обед

...
Само в България видях държавата да се моли сутрин, обед
Коментари Харесай

Божков не бил първи в списъка на прокуратурата

Само в България видях страната да се моли заран, обед и вечер на хората да съблюдават разпоредбите. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия основният прокурор Иван Гешев в коментар за изключителното състояние и пандемичната конюнктура. Прокуратурата ревизира по какъв начин се харчат евросредствата за превъзмогване на рецесията от ковид.

Васил Божков е воин в кавички, съгласно Гешев. Скандалът бил следващата серия от сериал, на който обвинител номер едно не вижда скоро края. Години наред Божков точел пари и живеел в сякаш правова страна, а в този момент, когато прокуратурата го погнала, страната към този момент не била правова. Божков работил като Цветан Василев. Матрицата е една и съща, счита Гешев. В клуб по ползи се сдружавали нарушителите, по мнението му.

Знаем, че ще е мъчно, показа той. Прокуратурата желае правдивост, каквото е и упованието на елементарните български жители. Целта ми е да покажем, че всички са равни пред закона, регистрира основният прокурор. Гешев не чел известията сред Васил Божков и Владислав Горанов. Колегите му, които ги чели, му споделили, че няма учредения за инспекция на финансовия министър.

Като насмешка с ФК " Левски " Гешев дефинира дейностите на Сашо Диков, чиито дейности дефинира като акция на " Speedy зайче " и " куриерче ". Никой левскар нямало по този начин да обиди клуба и по тази причина счита, че Божков не е левскар.

Прокуратурата не работела по лист с обвинени, а с доказателства. Прокуратурата работи интензивно, увери Гешев. А другояче, употребявайки метафората със листата, Васил Божков не бил първи в листата на прокуратурата. Обвинител номер едно нямал персонални врагове, а пък Лозан Панов имал афинитет към позицията на основния прокурор. Той допусна, че арбитър номер едно се готвел за политическа кариера.

Иван Гешев съобщи, че прокуратурата интензивно се е заела с битовата престъпност. Когато може и той ще е на място. Вбесявал се като гледа по какъв начин възрастни хора са бити, убивани, изнасилвани за пенсията им. Това е едно от нещата, които ме дебалансира, показа Иван Гешев. Той е уверен обаче, че до края на годината този тип престъпност ще намалее.

За образувания последната седмица експертен съвет към основния прокурор, Гешев акцентира, че той ще му дава експертна помощ. Искам правдивост за всеки, сподели още Иван Гешев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР