Само в 1 ден успя да се реши съдбата на

...
Само в 1 ден успя да се реши съдбата на
Коментари Харесай

Победа за ГЕРБ в община Лом! Партията спечели града и всички села без балотажи

Само в 1 ден съумя да се реши ориста на всички обитаеми места в община Лом, научи BulNews.bg. ГЕРБ завоюва безапелационно на всички места и балотажи тази седмица няма да има.
В града претендентът на ръководещата партия доктор Георги Гаврилов още на първи тур съумя да завоюва 59.85%.
Замфир остава бастион на дългогодишния си кмет Гаврил Гаврилов. Той бе подсилен от партията на Бойко Борисов и бе определен за шести следващ мандат с впечатляващите 83.99%.
Ситуацията в Трайково е много необикновена. Досегашният властник Румен Радевски се е отказал от поста си, само че на свое място пратил брачната половинка си Детелина Радевска. Тя не е нова в политиката, защото е била активистка на ГЕРБ и от раз си спечелила 61.48%. Имената на двамата съпрузи се прочуха преди 2 години, когато в селото бе осъществен атентат против тях - бяха запалени и двата автомобила на фамилията.
Цветан Цветанов застава отпред на Сталийска махала. Тук не става въпрос за някогашната дясна ръка на Бойко Борисов, въпреки още веднъж да е от ГЕРБ. Предишният кмет, прочут с прякора си Шерифа, е избран отново с 86.04%.
Дама от ръководещата партия печели и в Ковачица. Досегашната управничка Людмила Пандурска резервира поста си, печелейки 56.42% от гласовете на жителите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР